Slagtning af grise

Grise slagtes tirsdage

Dyret skal være hos os i stalden mellem kl 6 og  kl.7 til dyrlægekontrol.

Har du ikke selv mulighed for at levere dine grise, kan vi bestille vognmand til afhentning

Efter slagtning tilser dyrlægen igen dyret, hvorefter det kommer videre til nedkøling.​

Dyrene skal være rene ved ankomst til slagtehuset.

I vores kontortid ( 9-15) kan du tilmelde dyrene til slagtning

Tlf. 7529 2171

Hav altid dit CHR nr og Tatoo nr. klar

Tatoveringsnr. er et krav fra fødevarestyrelsen, men også din sikkerhed for at du får netop din gris med hjem igen. 

Har du ikke en hammer, kan den f..eks.. købes ved Landbrugets nærbutik eller hos Grene​

​★★★★★

"​Top kvalitet"

Kun positivt at sige. Top kvalitet og søde og dejlige mennesker. 

Dorthe Juhl

​★★★★★

"Professionel rådgivning"

Kvalitet, service og professionel rådgivning i topklasse.

Kis Thy

​★★★★★

"​Lækkert kød"

Lækkert kød og super betjening - kan klart anbefales.​

Hanne Damgaard

​★★★★★

"​Super priser"

Kan kun anbefales! Super priser og fantastiske mennesker!

Nichlas Juel Larsen

Kontakt os

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tistrup Slagtehus Aps

Frejasvej 13

6862 Tistrup

CVR: 31766486

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 29 21 71

✉ E-mail: info@tistrup-slagtehus.dk

Følg os på Facebook

Find vej